JPWebsites


Websiteontwikkeling

JPwebsites is het internetbureau van Joep Poulssen. Al jaren ontwikkel ik met veel plezier WordPress websites. Een website bouwen is voor mij meer dan snel een paar pagina’s online zetten, maar een traject waarbij ik samen met jou bekijk hoe we jouw onderneming het beste neer kunnen zetten. Hoe we kunnen zorgen dat klanten je snel kunnen vinden op internet en zien wat jij voor hen kunt betekenen.

Behalve dat ik je alle zorgen uit handen neem tijdens het gehele traject, blijf ik ook na oplevering van de website betrokken. Bijvoorbeeld om toch nog iets aan te passen of uit te leggen. Dat maakt JPwebsites tot een betrouwbare partner om mee samen te werken.


Scrum master/project manager

Als scrum master/projectleider heb ik zowel aan bureauzijde als aan klantzijde gewerkt. Ik ben verantwoordelijk voor de correcte verloop van het proces.

Ik ondersteun het team en individuele teamleden in de verschillende fasen die nodig zijn voor de ontwikkeling van het team en motiveer hen om eigenaar te worden van het proces.

Als teamplayer ben ik goed in staat om de belangen van verschillende partijen te combineren.

Dit doe ik door het creëren van draagvlak en daardoor voor alle partijen een optimaal resultaat weet te bereiken.

Voor mij is een project geslaagd als het de waarde oplevert die was beoogd door de stakeholders én een blijvende verbetering in de samenwerking en productiviteit is bereikt.


Terug naar het Ledenoverzicht
Joep Poulssen

Joep Poulssen

JPWebsites

06 23 664 665

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website (JPWebsites)
Website (fotografie)
LinkedIn